Antipasti

Vitello tonnato – 19
Truffel-eiersoufflé – 19
Carpaccio van gerookte eend met bosbessensaus – 20
Octopuscarpaccio octopus spuma met aardappel en
citroen – 20

Pasta

Truffelpasta – 24
Papardelle met hertenragout – 25
Risotto met champignons en Italiaanse kalfsworst – 26
Linguine met pesto van pistache en basilicum, garnalen en kerstomaat – 25

Vlees

Truffelkalfskotelet 500gr – 33
Ossenhaas op Rossini-stijl – 28

Vissen

Plakje driekleurige kabeljauwbisque en sojalicithine – 28
Zalmsteak met prei en kerstomaat – 25

Begeleidingen

Per gerecht één inbegrepen: pasta – gepofte aardappel –
salade – gegrilde groenten
Aanvulling – ​​3

Nagerecht

• Dessert van de dag – 8
• Tiramisu – 8

Retour en haut